RCA

Fetea Lavinia

Broker de Asigurare

Asigurarea de Răspundere Civilă Auto este o asigurare obligatorie prin care sunt acoperite daunele provocate de asigurat unui terț în urma unui accident auto, fie că e vorba de daune provocate autovehiculelor, decese, vătămări corporale, deces sau pagube aduse proprietăților.

În prezent limita de despăgubire pe o poliță RCA pentru vătămări corporale este de 6.070.000 euro, iar pentru pagube materiale este de 1.220.000 euro.

Asigurarea RCA se poate încheia pe o perioadă cuprinsă între 1 lună și 12 luni, multiplu de 1 lună.

Calculul primei RCA este influențată de vârsta asiguratului, tipul și marca vehiculului, capacitatea cilindrică a mașinii, localitatea unde își are asiguratul domiciliul etc.

Decontarea directă este acel serviciu care pe îl poți achiziționa împreună cu polița RCA (deocamdată este opțională) și cu ajutorul căreia proprietarul mașinii păgubite are posibilitatea de a apela la propriul asigurator RCA pentru a-și recupera prejudiciul, urmând ca asiguratorul său să își recupereze suma plătită de la asiguratorul șoferului vinovat. Condiția este ca accidentul să se petreacă pe teritoriul României, vechiculele implicate în accident să fie înmatriculate/înregistrare în România, daunele sunt produse exclusiv vehiculelor și ambele vehicule să dețină asigurare RCA valabilă.


Webmail | Copyright © . Toate drepturile rezervate.
Web Hosting & Web Design by Weblike PRO